Ny bondageklub hænger dig op (Århus Stiftstidende)

Aarhus har fået sig en bondageklub, Nawa, hvor man kan lære at binde hinanden med reb. Men det handler ikke om sex.

Af Jens Thaysen
Fredag den 20. februar 2015, 19:27
64 meter jutereb holder en 27-årig kvinde i et jerngreb. Arme og ben er fikseret. Med et ryk i rebet løfter Henrik Bo Jensen, der er rigger i byens nye bondageklub Nawa, hende fra jorden. Med et lille skrig mister den unge kvinde den sidste kontrol over sit legeme, og svæver frit, i luften, og i en rus af endorfiner.

»Det kan mærkes – gøre ondt til at starte med, når man falder til i rebet. Det er en følelse, kroppen lige skal vænne sig til,« forklarer hun.

Hvad siger din kæreste til, at du lader dig binde af en fremmed mand?

»Nu har jeg ikke en kæreste. Mange mennesker har lidt svært ved at acceptere det, og misforstår det sådan at, de tror, det kun er for dem, der er til S&M. Jeg gør det ikke for sex eller for smertens skyld, men for den terapeutiske del – det er skide god terapi,« fortæller hun.

Klubben er den første af sin art i landet, hvor det at binde og lade sig binde ikke kædes sammen med andet end netop det.

»Det er Danmarks første bindeklub, hvor det ikke er bundet op på noget sort, hvor der ikke deles lokaler med S&M folk,« fortæller Bob Helm Petersen, der er den anden af klubbens to instruktører.

Kemiske forbindelser

Faktisk kan sexdelen ødelægge hele fornøjelsen.

»Her i klubben er der tøj tvang, men man er naturligtvis nødt til at røre ved hinanden, når der bindes. Hjemme hos mig selv har jeg nok kun sex med min kæreste hver tiende gang, fordi der udløses dopamin, som ødelægger de følelser, der opstår, når kroppen udsættes for en fysisk udfordring, der i grundformen er smerte. Men når man samtidig er tryg, opstår der endorfiner i stedet for adrenalin,« siger Bob Helm Petersen.

Nawa har ingen medlemmer, men der er åbent for alle. Der er allerede 200 tilknyttet deres Facebookgruppe. De mødes hver onsdag fra klokken 17 og fredag fra klokken 19. Dørene lukkes klokken 21, men de går først hjem, når de sidste knuder er bundet op.

 

Se den originale artikel og videoen ved at trykke her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *